Voorzitter OCMW Blankenberge maakt grote sier op Oester – en Kreeftenfestival op kosten van de belastingbetaler

Op vrijdag 11 oktober '13 vond in de Oesterput in Blankenberge het “22ste Oester – en Kreeftenfestival” plaats, georganiseerd door de Lions Club Blankenberge waarbij de opbrengst van de maaltijd (aan 75 euro pp) traditioneel gaat naar kerstcheques voor de minderbedeelden uit de regio Blankenberge–Zuienkerke–Wenduine. Wie tijdens deze editie zeker niet kon ontbreken was onze voorzitter van het OCMW, Ivan De Clerck (Open VLD), die bekend staat als een heel sociaal bewogen iemand en om zijn gulle steun aan vele sociale werken.
Nu had Breedlachende Ivan niet alleen grote honger, maar ook grote dorst; in die mate zelfs dat de volledige fles Chablis die in zijn menu inbegrepen was (1 fles per persoon), niet volstond om zijn dorst te lessen. Want Gulle Ivan bestelde nog een volledige tweede fles wijn, “Wijn van de maand” aan 25 euro. Dit ging echter helaas zijn budget van 75 euro te boven.
Maar geen nood; Gierige Ivan stapte met zijn rekening naar het stadhuis en liet zich daar de 25 euro terugbetalen. Het kasticket steekt nu in de boekhouding van de stad Blankenberge.

Moraal van het verhaal; zogezegd ter wille van de goede werken van de Lions Club Blankenberge maakt OCMW-voorzitter Ivan De Clerck tijdens hun Oester – en Kreeftenfestival grote sier op kosten van de Blankenbergse belastingbetaler. Ge moet maar durven !

En Culinaire Ivan was hiermee niet aan zijn proefstuk.
Voor een etentje op vrijdag 23 maart '13 in Restaurant 't Fregat met een collega van TMVW bracht hij bij de stad een factuur binnen van 133,50 euro binnen. En het heeft gesmaakt !

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...