Vlaams Belang Blankenberge voert actie naar aanleiding van Vlaams-nationale Feestdag

Attentie voor iedereen in Blankenberge die op 11/7 zijn Vlaamse Leeuwenvlag uithangt

Ter gelegenheid van onze Vlaams-nationale feestdag op woensdag 11 juli 2012 voert het Vlaams Belang Blankenberge actie; iedereen die in Blankenberge zijn Vlaamse Leeuwenvlag op die dag zichtbaar uithangt krijgt van de mandatarissen & militanten van het Vlaams Belang Blankenberge een flesje “Vlaamsche Leeuw” en een sleutelhanger aangeboden (zie bijlage). Ook wie die dag niet thuis is en toch een Vlaamse Leeuwenvlag heeft uithangen, krijgt een briefje in de bus met de mogelijkheid het pakket voor 15/7 af te halen in Restaurant ‘t Craeyenest. Met deze actie wil het Vlaams Belang, dé Vlaamse onafhankelijkheidspartij, zijn waardering uitdrukken voor iedereen in Blankenberge die op deze Vlaams-nationale feestdag zich nadrukkelijk uit als Vlaming.

Doe mee en geniet van je biertje!

Wie trouwens nog geen Vlaamse Leeuwenvlag heeft, kan zich een gratis exemplaar aanschaffen in Restaurant ‘t Craeyenest, De Smet de Naeyerlaan 13 te 8370 Blankenberge of via tanguy.veys@skynet.be.
Wie tot slot morgen een Vlaamse Leeuwenvlag in Blankenberge ziet hangen, laat het dan gerust weten; iedereen lust wel een extra biertje…

Tanguy Veys
Volksvertegenwoordiger

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...