Tanguy Veys lijsttrekker voor Blankenbergse gemeenteraad

Eerste namen Vlaams-Belangkandidaten worden bekend gemaakt
Tip van de sluier verkiezingsprogramma en verkiezingscampagne wordt gelicht
Vlaams Belang legt voor zichzelf lat hoog met beoogde verkiezingsresultaat van opnieuw 3 gemeenteraadszetels

Op maandag 16 april ’12 organiseerde het Vlaams Belang Blankenberge een persconferentie naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen.  Blikvanger was het (tot voor kort nog onbevestigde) nieuws dat Vlaams-Belangkamerlid en Gents sterkhouder Tanguy Veys naar Blankenberge verhuist en daar meteen als lijsttrekker opkomt.

Tijdens de persconferentie gaven afdelingsvoorzitter Henri Wyns, gemeenteraadslid en fractievoorzitter Roger Catrysse, en volksvertegenwoordiger Tanguy Veys een eerste toelichting bij de geplande verkiezingscampagne en het lokale verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober ’12. Ook de eerste namen voor de Vlaams-Belanglijst werden bekend gemaakt. (zie bijlage voor de persmap).  

Wat het beoogde verkiezingsresultaat betreft, legt het Vlaams Belang in Blankenberge voor zichzelf de lat hoog door opnieuw op 3 gemeenteraadszetels te mikken, maar lijsttrekker Tanguy Veys stelde dat het geen onmogelijke opdracht is: “De verwachtingen zijn misschien groot, maar het enthousiasme en het geloof zijn dat ook !”  De verkiezingscampagne belooft alvast boeiend te zijn.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...