Jury stad ‪‎Blankenberge‬ controleert in het kader van de Halloween-wedstrijd “Mooist versierde griezelhandelszaak” de kandidaten overdag…

Reeds herhaaldelijk werd door de Middenstandsraad in samenwerking met de stad Blankenberge tijdens de Halloweenperiode de wedstrijd “Mooist versierde griezelhandelszaak” en “Mooist versierde gevel of balkon voor particulieren” georganiseerd. Beide wedstrijden liepen van 25 oktober tot en met 2 november '14 en voor meer informatie of je gratis inschrijven moest je bij de Dienst Toerisme op het Koning Leopold III-plein zijn. De originaliteit en het griezelgehalte werd door een jury geëvalueerd die bij de ingeschreven kandidaten langskwam, en nadien de winnaars zouden belonen met een mooie prijs. Verschillende handelszaken hebben echter nooit 's avonds, wanneer hun “griezelhandelszaak” mooi verlicht was en wanneer de griezelversiering het mooist tot haar recht kwam, een jurydelegatie gezien. Evenmin werden zij nadien op de hoogte gehouden van de bevindingen en de selectie van de jury.

Naar aanleiding van deze absurde situatie werd de zaak bij het stadsbestuur aangekaart door het Vlaams Belang (zie bijlage)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...